pharmacy technician study

Public

medicare B module

drimnotes
Oct 6, 2025, 11:10 AM
6
1. Insulin should be billed to Medicare Part B when
Select the correct answer to complete the sentence and click Submit.
The patient is using the Insulin in a tubeless Insulin delivery system (Ex. Omnipod, VGO Patch, Cequr Patch)
The patient is using the Insulin in a tubed Insulin Pump
The patient is injecting the Insulin via a syringe or pen needle

answer:
The patient is using the Insulin in a tubed Insulin Pump

2. True or False: CVS dispenses all Medicare
Part B covered products to Medicare Part B beneficiaries in Retail Pharmacy locations.
Select the correct answer and click Submit.
True
False

answer: false

3. True or False: CVS dispenses all Medicare
Part B covered products to Medicare Part B beneficiaries in Retail Pharmacy locations.
Select the correct answer and click Submit.
True
False

answer: false


4. RxConnect will display a Testing Frequency Pre-Edit on which types of products?
Select all that apply and click Submit.
Diabetic Test Strips
Diabetic Lancets
Respiratory Drugs
Insulin

answer: Diabetic Test Strips, Diabetic Lancets,


5. True or False: Medicare Part B beneficiaries
must pay a yearly deductible before Medicare Part B will begin to cover any costs.
Select the correct answer and click Submit.
True
False

answer: true


6. Match the form with the correct definition. Then click Submit

Authorizes CVS Pharmacy to bill Medicare for payment. Also serves as a medical release authorization in the event CVS is Audited.
Outlines the guidelines every Medicare supplier must meet to obtain and retain their billing privileges.
Notifies a patient that Medicare is likely to deny the claim due to a lack of medical necessity.

answer:
AOB
SSF
ABN


7. True or False: Intentional manipulation or
misrepresentation of data to bypass Medicare Part B plan rejections and/or pre-edits can be considered by the Centers for Medicare and Medicaid Services (CMS) as Fraud, Waste and Abuse.
Select the correct answer and click Submit.
True
False

answer: true

8. True or False: CVS has elected not to bill
select Multi-Source Brand Name Drugs to the Medicare Part B plan.
Select the correct answer and click Submit.
True
False

answer: true


9. True or False: HIV Drugs are only covered by
Medicare Part B when they're drugs that are approved for and used for HIV PrEP purposes.
Select the correct answer and click Submit.
True
False

answer: true

10. True or False: CVS dispenses all Medicare
Part B covered products to Medicare Part B beneficiaries in Retail Pharmacy locations.
Select the correct answer and click Submit.
True
False

answer: false

11. True or False: Medicare Part B prescriptions can be enrolled in auto refill programs such as ReadyFill.
Select the correct answer and click Submit.
True
False

answer: false

12. BOE Information is required on which types of products billed to Medicare Part B?
Select all that apply and click Submit.
Insulin (used in tubed Insulin Pump)
Diabetic Testing Strips/Lancets
Respiratory Drugs (used in Nebulizer)
Continuous Glucose Sensors/Transmitters

answer: 모두


13. Which CVS locations may deliver Medicare Part B prescriptions?
Select all that apply and click Submit.
CVS Legacy Delivery locations
CVS Retail Pharmacy locations
CVS CarePlus locations


answer: careplus , legacy


15. True or False: The yearly deductible is not
typically covered by a patient's Medigap or Supplemental Plan.
Select the correct answer and click Submit.
True
False

answer: true

16. True or False: Medicare Part B claims billed
via TPPC 22345 are adjudicated in real-time to Medicare.
Select the correct answer and click Submit.
True
False

answer: false


17. True or False: Medicare Part B beneficiaries
must pay a yearly deductible before Medicare Part B will begin to cover any costs.
Select the correct answer and click Submit.
True
False

answer: true
0 / 0
Advertisement
Loading Ad...

Comments

Comments

Loading comments...